Õpilaste veebikunstitund Tanel Veenrega 17. oktoobril kell 16.00

Ootame taas kõiki kunstiõpilasi- ja õpetajaid osalema Eesti Kunstikoolide Liidu korraldatavas veebi kunstitunnis 17. oktoobril 2023 kell 16.00 – 17.00 Zoomis.

 

Õppeaasta esimese kohtumise teema –  “Ei lind ega loom – Elust nahkhiirena” räägib ehtekunstnik ning moe- ja reklaamifotograaf Tanel Veenre.

Foto: erakogu

Tanel Veenre

(s 1977)

 

www.tanelveenre.com 
www.tanelveenre.art 
 
Ehtekunstniku haridusega disainer, moelooja, fotograaf ja kirjutaja. Tanel Veenre on esitlenud oma loomingut enam kui 300 näitusel ja moeshow’l üle maailma. Ta on õpetanud ülikoolides ning andnud töötubasid ja loenguid Eestis, Uus-Meremaal, Brasiilias, Hiinas, Soomes, Portugalis, Hispaanias, Norras, Iisraelis, Rootsis, Taiwanil, Mehhikos, Saksamaal ja šotimaal. Alates 2013 juhib Tanel Veenre omanimelist kaubamärki, mis on müügil enam kui 40-s poes. Peamiseks ekspordituruks on Hiina.  Tanel Veenre on kaksikute isa ja õnnelik inimene.

 

Palume osalejatel eelnevalt veebitundi registreeruda. Registreeruma peaks õpetaja, kes edastab osalemise lingi oma õpilastele.

 

Veebitund sobib õpilastele vanuses 11 – 18.

 

Registreerimisvormi leiad SIIT
 
Osalemiseks ZOOMi link: 

im(PULSS) näituse vaated

14.-28.august oli KULLO galeriis üleval Triinu Jürvese kureeritud näitus „(im)PULSS”. Näitusel oli esitatud kaasaegse kunsti koolituste raames valminud loomingulisi projekte. Sealhulgas mitu tööd Eesti Kunstikoolide

Kunstikompott 2024

Foto: Ainar Lehiste Kunstisündmus Kunstikompott tõi 23.-25.augustil taas Viljandisse kokku kõik särasilmsedloovad noored. Esmakordselt oli meil võimalus pakkuda erilist kompoti elamust ka noorteleUngarist, Kreekast, Rumeeniast

EKKL õpetajate suvelaagri näitus

Kunstikoolide liidu õpetajate suvelaagrites toimub igal aastal palju põnevat loomingulist tegutsemist, õppimist ja katsetamist. Tuletatakse meelde vanu klassikalisi töövõtteid ja tutvutakse uute võimalustega.  8. septembril kl

Kutse õppeülesannete konkursi seminarile

Eesti Kunstikoolide Liit kutsub osalema õppeülesannete konkursi seminarile 20. septembril kell 11-17 Kose Huvikooli (Hariduse 2, Kose).   Esitlemisele tulevad konkursi „MIS MÕTTES…” parimad tööd.